Fundfirm voor al uw financieringsvraagstukken

Fundfirm zoekt voor u de beste oplossing voor uw bedrijfsfinanciering. Dat doen we samen met u, de ondernemer. Wij helpen u met de analyse, en brengen de kredietbehoefte met u in kaart. Zodat een passende oplossing voor uw bedrijfsfinanciering gevonden wordt.

Waarom Fundfirm? Omdat we niet stoppen voordat we een passende oplossing hebben gevonden. Dat vraagt creativiteit, passie voor het vak en veel vakkennis. Bij Fundfirm zit alle noodzakelijke vakkennis om u als ondernemer op de juiste wijze te adviseren onder één dak. Fiscaal, juridisch en HRM-advies is binnen handbereik, en hetzelfde geldt voor de samenstelling van prognoses en begrotingen.

Daarnaast beschikt Fundfirm over een uitgebreid netwerk van geldverstrekkers. Dat is ons eigen netwerk, en het netwerk dat ons ter beschikking staat als Credion-vestiging te Zwolle. Credion heeft met ongeveer 50 partijen afspraken gemaakt over mogelijke financieringsoplossingen. Dus er is vrijwel altijd wel een oplossing te vinden, of zelfs een combinatie van oplossingen. En u heeft geen zin en/of geen tijd om hier teveel tijd in te steken. Dat is volstrekt begrijpelijk, want het is vaak ook best lastig. Fundfirm neemt u deze zorg graag uit handen.

Heeft u vragen, of wilt u op korte termijn kennis maken, neem dan direct contact met ons op.