Financieringen

Fundfirm heeft toegang tot een groot aantal aanbieders van financieringen. Vanzelfsprekend horen daar de traditionele aanbieders bij zoals Abn Amro, Rabobank en ING, en inmiddels zijn er ook een groot aantal alternatieven voorhanden die ook onderdeel kunnen zijn van de financieringsoplossing voor uw bedrijf.

Wij zien uw bedrijfsfinanciering als een puzzel. Fundfirm zorgt ervoor dat alle puzzelstukjes op juiste plaats komen te liggen. Wij zijn goed in het oplossen van financieringsvraagstukken die gaan over:

 

  1. Herfinanciering en herstructurering van uw bestaande kredietovereenkomsten;
  2. Financiering van uw machine- en wagenpark;
  3. Financiering van uw werkkapitaalbehoefte;
  4. Financiering van uw bedrijfsonroerend goed;

Financieringen bij Fundfirm

Ook voor de financiering van een bedrijfsovername, een agrarische propositie of de financiering van een vrachtschip behoort tot onze expertise. Al kan het wel zo zijn dat we voor deze vakgebieden de samenwerking met een collega zoeken om u te voorzien van het best passende advies.

Fundfirm zoekt voor u de juiste oplossing. Dat kan via een hypothecaire geldlening, via bevoorschotting van uw debiteuren of PIN-betalingen, via leasing.  Of zelfs via een moderne ‘fintech’ oplossing, waarbij meer wordt gekeken naar uw dagelijkse kasstromen in plaats van naar uw jaarcijfers. Als uw bedrijfsfinanciering zich leent voor crowdfunding, dan bemiddelen we daar ook graag bij.

Er zijn veel mogelijkheden tegenwoordig, en Fundfirm zorgt ervoor dat u de best passende oplossing krijgt. Neem direct contact met ons op voor een passende oplossing voor uw bedrijfsfinanciering.

  • Solex Drenthe
    “Fundfirm heeft een uitstekende oplossing gevonden voor de financiering van mijn beleggingspanden.” Solex Drenthe
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.