Werkwijze Fundfirm

Uw bedrijf heeft een financieringsbehoefte. U heeft geïnvesteerd, of wil dat graag op korte termijn doen. Maar het ontbreekt u aan de liquide middelen? Of uw bedrijf komt net uit een lastige periode, en eigenlijk wilt u wel op zoek naar een alternatieve financier van uw bedrijf. Dit zijn vast en zeker herkenbare vraagstukken voor u.

Tegelijkertijd heeft u als ondernemer geen tijd om hier uitvoerig naar te kijken. Toch weet u ook: cash is king! Dan wordt het tijd om contact op te nemen met Fundfirm.

Toegevoegde waarde van Fundfirm bij uw financiering

Tijdens het kennismakingsgesprek bekijken we samen wat uw behoefte is ten aanzien van de bedrijfsfinanciering. Dit eerste gesprek is 100% vrijblijvend. U wilt immers ook wel even zien of het wel klikt met de adviseur.

Als we de kredietbehoefte scherp hebben, en het klikt, maken we gezamenlijk afspraken over het  vervolgtraject. U kan intussen verder met ondernemen en geld verdienen, Fundfirm gaat voor u op zoek naar de juiste oplossing. Intussen houden we u op de hoogte van de voortgang en passen we, waar nodig, onze strategie aan.

Meestal hebben we na 2 weken al een oplossingsrichting, en kunnen we na 4-6 weken het dossier sluiten omdat de handtekening is gezet en de financiering is geregeld. Soms gaat het sneller, soms duurt het wat langer, maar Fundfirm stopt pas, als er een oplossing is.

Herkent u dit als ondernemer? Neem dan direct contact met ons op….

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Solex Drenthe
    “Fundfirm heeft een uitstekende oplossing gevonden voor de financiering van mijn beleggingspanden.” Solex Drenthe