Ebury: partner van Credion

Ebury is een gerenommeerde Engelse financier van internationale handel en sinds 2015 partner van Credion. Ebury (www.ebury.nl) heeft nu ook een kantoor in Amsterdam en biedt aanvullend op uw bancaire financiering goede oplossingen voor de financiering van uw (internationale) handel. Hiernaast biedt Ebury aanvullend ook producten aan de beheersing van uw valuta risico’s. Credion Zwolle heeft inmiddels één van zijn klanten ondersteund bij het realiseren van deze financiering.

Het doel van Ebury Trade Finance is om bedrijven sneller te laten groeien door hun nationale en internationale inkopen tijdelijk te financieren. Ebury financiert de handelsketen door krediet te verlenen aan Nederlandse importeurs door een contante betaling zonder regres aan hun leveranciers. Zij kunnen tot 1 miljoen euro ter beschikking stellen voor een periode tot 150 dagen.

Het merendeel van de cliënten die gebruik maken van Ebury Trade Finance, financieren hiermee hun import. Omdat Ebury een actieve rol speelt in veel internationale markten, kunnen zij hun kennis en expertise gebruiken om de handelsrelatie tussen de koper en de verkoper te versterken. Transacties in buitenlandse valuta’s brengen echter koersrisico’s met zich mee die gevolgen kunnen hebben voor uw bedrijfsresultaat. Met de valutadiensten van Ebury kunt u een oplossing op maat vinden waarmee uw valutarisico tot het gewenste niveau kan worden beperkt.

Meer weten? Neem dan direct contact met ons op.

Bekijk ook